Ønsker du å nå spesifikt ut til målgruppen gravide, småbarnsforeldre, barnefamilier eller ønsker du å annonsere på Nellybelly, er du velkommen til å ta kontakt med oss for et tilbud. Vi kan også være behjelpelig med grafikk til annonsematerialet.

Nellybelly kan tilby følgende annonsemuligheter:

  • Prioritet på siden: Sørg for bedre synlighet på forsiden samt helt øverst på søke sidene med egen badge for «anbefalt» produkt / tjeneste / aktivitet. Bilde med ditt innhold lenkes til din bedrift profil.
  • Bannere: Vi tilbyr spesialdesignede bannere for din bedrift som kan legges ut på aktuelle sider for å sikre eksponering og trafikk til din nettside eller online shop.
  • Film: Presenter bedriftens produkter og eller tjenester gjennom en kort film. Du kan annonsere med en YouTube eller Vimeo-video som vises på forsiden eller andre relevante undersider. Filmen vises som et bilde (selvvalgt bilde eller tatt fra videoen) med en play-knapp. Under filmen vises link til din nettside.
  • Bookingtjeneste: Du kan få integrert en booking tjeneste på sin profilside for salg av kurs, billetter til eventer osv. gjennom vår side. Vi tar 30% i kommisjon av utsalgsprisen.
  • Deals kuponger: Du kan tilby spesialtilbud forbeholdt Nellybellys forbrukere som kjøpes via din bedriftprofil side. Dette kan tiltrekke flere forbrukere og flere kunder til bedriften. Vi tar 30% i kommisjon av utsalgsprisen for hver solgte kupong.
  • Markedsføring – kampanjer og konkurranse: Vi tilbyr promotering av bedrifter, markedsføringskampanjer og konkurranser gjennom våre publiseringskanaler som Facebook, Instagram og nyhetsbrev for å sikre eksponering til målgruppen.

Du kan kjøpe enkeltstående tjenester eller pakker. Annonsene selges etter en tidsbegrenset kontrakt.

  • Ta kontakt dersom du ønsker å kjøpe en annonse på nellybelly.no: