Historien om Nellybelly

Jeg kom hjem fra sykehuset mars 2014 med vårt lille nurk i armene. Hjemme i leiligheten føltes alt veldig trygt og godt. Vi hadde jo forberedt oss veldig godt og lagt alt til rette for at vi skulle bli foreldre. Men etter et par dager begynte usikkerheten å spre seg.

Hva skal jeg gjøre når jeg forlater hjemmet? Hvor kan jeg ta med meg den lille skatten? Hva hvis det må skiftes bleie, ammes osv? Hvilke kafeer kan jeg ha med barnevogn på? Selv om vi hadde bodd flere år i Oslo føltes plutselig byen ukjent. Jeg begynte å føle meg litt fanget i mitt eget hjem. Jeg pratet med andre foreldre og opplevde at jeg ikke var alene om dette.

Som småbarnsforeldre oppleves nye milepæler relativt ofte. Hver milepæl bringer nye spørsmål. Kan jeg bruke lekeplassen i nærheten av meg? Har de barnemeny på restauranten? Finnes det kafeer med stellerom og barnestol i området? Hvor kan jeg arrangere bursdagsfest for 20 barn?

Det viser seg at det er ikke lett å finne denne typen informasjon. I hvertfall ikke på et og samme nettsted. Jeg måtte google meg gjennom flere ulike nettsider for å finne informasjon om for eksempel babytrening, babysang og babysvømming. Jeg har flere ganger ytret frustrasjon over all tiden som går til slike nettsøk.

Det virket sprøtt for meg at foreldre i dag ikke har et bedre verktøy for slik informasjon. Jeg kom i prat med ei venninne sensommeren 2016, November 2016 lanserte vi offisielt Nellybelly, grunnlagt i våre navn Nellie og Bella.

TEAM

nelliemille

Nellie Andreassen Founder, CEO
Mamma og markedsfører.
Ansvar for drift, strategi, salg & marked.

bellaaki

Bella Lu Co-founder, COO
Entreprenør og kreatør.
Ansvar for design, web og det tekniske.